Toprecept.nl

Home Receptenzoeker

Bakkeljauw Kroket II

Aantal personen: 4
Bereidingstijd: 40 minuten.

Ingrediënten

Faja Lobi Sweet Chili Sauce
Faja Lobi Redi Pepre Sauce
1 grote ui
50 gram paneermeel
1 groene peper
1 eetlepel tomatenpuree
2 takken selderij
1 ei
1 kopje olie
3 sneetjes brood geweekt in melk
500 gram
Faja Lobi Bakkeljauw

Bereiden

Onthuid de bakkeljauw en kook het 5-10 minuten in ruim water om het te ontzouten; spoel het daarna in een vergiet met koud water af, ontbot het en verdeel het in kleine stukjes. Lek het vervolgens uit door de bakkeljauw in het vergiet goed uit te knijpen, daarna het heel fijn uitpluizen of malen met de ui, stukjes groene peper en de soepgroente. Het brood vermengen met de heel fijngemaakte bakkeljauw, tomatenpuree en het ei. Alles goed mengen. Wat van het beslag tussen de vingers nemen en knijpen alsof er een vuist wordt gemaakt. De kroketten door paneermeel wentelen en bakken in olie.
Laten uitlekken op keukenpapier.
Serveertip: Opdienen met Sweet Chili Sauce of Redi Pepre Sauce.

Bron/inzender: Astrid

Reacties

Nog geen reacties, wees de eerste!

Laat je reactie achter




Dit vind je misschien ook lekkere recepten

Moksie Foroe (gemengde kippenborstfilet)
Orgeade - Drink
Belegde Bara (peulvruchtensnack met beleg)
Murgie Masala Hindoestanie (kip in masala voor roti en rijst)
Sate de Luxe

Toprecept

Luxe salade met gerookte zalm en garnalenspiesjes